Kunst & Vin – Foredrag med Nadia Plesner 24. september

250,00DKK

Foredragsaften med billedkunstner Nadia Plesner

Om foredraget:
“Simple living – kamp og kunst fra en campingvogn” er historien om, hvordan Nadia Plesner lavede en tegning med ønsket om at samle penge ind til en nødhjælpsorganisation i Darfur, men blev stoppet af Louis Vuitton, da en del af tegningen lignede en Louis Vuitton-taske.

Ikke på lager

Varekategori:

Beskrivelse

‘Simple Living’ er samtidig fortællingen om en ung kvinde, der rejser til udlandet med udsigt til drømmemanden og drømmestudiet, men havner i en fugtig campingvogn, invalideret og bedraget. Og om hvordan hun en vinterdag skriver sine drømme på en iskold køkkenlåge og seks år senere står på FNs bonede gulve som fortaler for kunstnerisk ytringsfrihed.

I foredraget fortæller Nadia historien om den tegning, der kom til at forme hendes kunstneriske virke og viser eksempler på mange nyere værker og projekter, hun har arbejdet på efterfølgende.

Arrangementet giver publikum en enestående mulighed for at høre et spændende foredrag, der tidligere har været afholdt steder som Det Kongelige Teater, Heart Museet, FN og som TED-talk samt at få et unikt blik ”bag scenen”, når Nadia Plesner fortæller om sit kunstneriske virke.

Aftenens program

19.15: Velkomst

19.30: publikum tilbydes et charcuteribræt samt drikkevarer

19.45: Foredraget Kamp og Kunst fra en Campingvogn v. Nadia Plesner

21.00: Spørgsmål fra publikum/debat

21.30: Tak for i aften

Arrangementet er gratis men kræver tilmelding. Bemærk at der bliver reserveret 250 kr. pr. billet på dit betalingskort, som vil blive opkrævet ved no-show. Afbestilling senest 24 timer før, ellers fuld billetpris på 250 kr.

Om Nadia Plesner:

Nadia Plesner (født 1981) er dansk billedkunstner og forfatter. Hun er uddannet på Rietveld Akademiet i Amsterdam og har udstillet i ind- og udland, blandt andet på Trapholt Museum, Heart Museet, Kunstnernes Efterårsudstilling og Biennalen i Venedig. Plesner udforsker de menneskelige bevægelser i forbrugersamfundet gennem maleri, tegning, skulptur og installationer.