Vinsmagning

Vores vinsmagninger er ikke som traditionelle vinsmagninger! Vi fortæller dig ikke, hvordan vinen skal dufte og smage, og vi holder ikke lange foredrag om jordbundsforhold og vinfremstilling.

Til vores vinsmagninger vil vi meget hellere fortælle dig om vores vingårde og om personerne, der står bag vores vine. Vi synes det giver en meget bedre forståelse for det, vi hælder i jeres glas.

Vores vinsmagninger er afslappede og usnobbede. Vi afholder dem nemlig helt frivilligt, fordi vi gerne vil have en hyggelig aften i selskab med jer, hvor vi kan få lov til at vise, hvad det sydafrikanske vinland, har at byde på.

Men det er selvfølgelig ingen hemmelighed, at vi også afholder vores vinsmagninger, fordi de bidrager til, at vi kan sende penge af sted til brøndprojekter. Hver gang du drikker et glas af vores vin, er du nemlig med til at sikre rent drikkevand til mennesker i Zambia – den tanke giver vinen en ekstra god smag – gør den ikke?

Har du lyst til at invitere dine venner, kolleger eller familie til en utraditionel vinsmagning, så kommer vi gerne ud til jer. Vi har ikke nogen faste standarder for vores smagninger, og vi tilrettelægger derfor aftenen efter jeres ønsker og behov.

Kontakt os for at høre mere på mail: katrina@vinmedhjerte.dk eller telefon: 60 68 42 43.